Observera: Alla kurser är i engelska !

Detta är hur "Nyfiken Mondo" fungerar i tre enkla steg:

Steg 1: Titta på levande online-klass gratis

Steg 2:  Vi redigera leva online-kurs, ta pauser och reklam ut och lansering som en on demand kurs.

Steg 2:  Du köper livstid tillgång till kursen on-demand, får bonusar, extra lektioner och intyg över avslutad.

1: Titta live online-klass gratis

De nyfikna Mondo levande online klasser sänds live gratis för alla. Du behöver bara för att komma åt den första sidan på webbplatsen och klicka på "Titta Live" att delta. Om klassen inte sänder för tillfället, OSA för önskad klass (genom att fylla ut det korta formuläret,) och vi ska låta dig veta när klassen börjar.

Tänk på att den levande gratis online-klass inte ger dig tillgång till intyg över avslutad, extra material, resurser och nedladdningsbart och en-mot-en med instruktörerna. Dessa förmåner är exclusiveley förbehållet den betalda versionen av klassen (aka kursen on-demand).

Vad händer efter den levande online-klass?

Efter direktsändningen av klassen, går det till redigeringsavdelningen. Det är därför det finns en release datum för on-demand kurs version, vilket är den dag den blir tillgänglig för dig.

Tips: repris av online-klass händer på samma natten sändes live. 

 Hur kommer jag titta på kursen?

Efter kursen on-demand lanseras, kan du komma åt den när som helst och så många gånger du vill. Bara logga in på medlemmar område och tillgång till sektionen "Mina klasser". I detta avsnitt kommer du att få tillgång till alla klasser som du har inskrivna i. 

Online kurs får endast ses och nås på nätet. Vi erbjuder inte DVD-skivor, USB-minnen, eller i andra medier. Om du kommit över innehållet klass eller märker att någon delar kurs, vänligen meddela oss.

Vi väljer att leverera kursen on-demand på nätet via vår e-learning utbildningsplattform eftersom detta sätt kan vi hålla programmet up-to-date med nya resurser, material, nedladdningsbart och bonusar. På så sätt blir det mycket mer fördelaktigt för dig, och du kan titta på det där du vill det och har den mest uppdaterade versionen av programmet, som andra medier inte kommer att tillåta.

Vad du får när du investerar i kursen:

  • Livstid, obegränsad tillgång
  • Intyg för färdigställande
  • Extra material, resurser, och nedladdningsbart

Har en passion du behöver för att utveckla? Detta är platsen att erövra nya möjligheter!