Let op: Alle cursussen zijn in het Engels Lan guag e!

Dit is hoe "Nieuwsgierig Mondo" werkt in drie eenvoudige stappen:

Stap 1: Bekijk de live online klasse voor gratis

Stap 2:  We bewerken de live online cursus, breaks en commercials nemen en de lancering als een on-demand cursus.

Stap 2:  U koopt levenslange toegang tot de on-demand cursus, krijgt bonussen, extra lessen en een certificaat van voltooiing.

1: Bekijk de live online klasse voor gratis

The Curious Mondo live online lessen worden live uitgezonden en gratis voor iedereen. U hoeft enkel toegang tot de eerste pagina van de website en klik op "Watch Live" om deel te nemen. Als de klas niet uitzendt op dit moment, RSVP voor de gewenste klasse (door het invullen van het formulier in,) en we laten u weten wanneer de les begint.

Houd in gedachten dat de live gratis online-klasse geeft u geen toegang tot het certificaat van voltooiing, de extra materialen, middelen en materiaal om te downloaden, en een-op-een met de instructeurs. Deze perks zijn exclusiveley voorbehouden aan de betaalde versie van de klasse (aka de on-demand natuurlijk.)

Wat gebeurt er na de live online-klasse?

Na de live-uitzending van de klasse, gaat het naar de afdeling bewerken. Dat is de reden waarom er een release datum voor de on-demand cursus versie, dat is de dag dat het beschikbaar is voor u.

Tip: De herhaling van de online-klasse gebeurt op dezelfde avond werd live uitgezonden. 

 Hoe zal ik kijken naar de cursus?

Na de on-demand cursus is gestart, kunt u deze op elk gewenst moment toegang krijgen en zo vaak als u wilt. Log in op de leden gebied en toegang tot de sectie "Mijn Klassen". In dit gedeelte vindt u toegang tot alle klassen die u hebt ingeschreven in. 

De online cursus kan alleen worden bekeken en benaderd online. Wij hebben geen dvd's, USB-sticks, of andere media aan te bieden. Als je de overkant van de inhoud klasse of merkt iemand delen van de cursus, laat het ons weten.

We kiezen ervoor om de on-demand cursus online te leveren via onze e-learning training platform, want op deze manier kunnen we het programma up-to-date met nieuwe middelen, materialen, materiaal om te downloaden, en bonussen. Op deze manier wordt het een stuk voordeliger voor u, en u kunt kijken waar u het wenst en hebben de meest recente versie van het programma, dat andere media niet zal toestaan.

Wat je krijgt als je investeert in de cursus:

  • Lifetime, onbeperkte toegang
  • Certificaat van afronding
  • Extra materialen, middelen en downloadables

Hebben een passie die u nodig hebt om te ontwikkelen? Dit is de plek om nieuwe mogelijkheden te veroveren!